Oma heeft leukemie, maar heeft geen familie meer. Dan besluit 31-jarige buurman haar te helpen!

 - Mensen

De verwachting was dat de 89-jarige Norma Cook hooguit de kerstvakantie halen. Ze heeft leukemie en bovendien zorgden een longontsteking en ademhalingsproblemen ervoor dat de situatie verslechterde. De artsen deelden de vrouw dan ook mede dat ze niet zelfstandig mocht wonen; ze had namelijk 24-uurs verzorging nodig.

De toekomst zag er daarom somber uit voor de vrouw, want ze heeft geen familie meer waar ze op kan rekenen. Toch wilde Norma dolgraag naar huis toe, want ze had een katje om voor te zorgen. Maar de artsen bleven erop wijzen dat de oude vrouw niet naar huis mocht, zonder dat er verzorging werd geregeld. Maar plots kreeg ze hulp en wel vanuit een onverwachte hoek. Haar jonge, 31-jaar oude buurman, Chris Salvatore besloot zich namelijk in te zetten voor de vrouw.

Chris begon daarom fondsen te werven voor zijn buurvrouw die hij inmiddels als zijn eigen oma beschouwde. Maar toen hij hoorde dat ze helemaal niet meer terug naar haar huis kon, bood hij aan om de vrouw zelf in huis te nemen! Inmiddels zorgt Chris rond de klok voor Norma en geeft ze haar alle aandacht die ze nodig heeft.

En al snel begon het beter te gaan met de vrouw. Terwijl de artsen de hoop al bijna hadden opgegeven, lijkt ze nu weer in redelijke gezondheid! Norma en Chris zijn zo dicht bij elkaar gekomen dat de vrouw hem zelfs als de kleinzoon beschouwt die ze nooit heeft gehad.. In de onderstaande video doen beide hun verhaal over deze onwaarschijnlijke vriendschap.

Werd jij ook zo geraakt door deze hartverwarmende daad? Deel de video dan, want dit soort mensen verdienen alle lof van de wereld!