Oma stuurt per ongeluk bericht naar een tiener. Dit jaar vieren ze hun 6e Thanksgiving samen

Een verkeerd bericht sturen naar iemand loopt normaal gesproken op niets uit, maar Wanda en Jamal zullen ongetwijfeld blij zijn geweest met wat ooit begon als miscommunicatie.

De inmiddels 64-jarige Wanda Dench en de 21-jarige Jamal Hinton leerden elkaar kennen toen laatstgenoemde nog een tiener was. Omdat Jamal het nummer niet herkende zou hij om opheldering en een foto vragen. Wanda ging er op dat moment namelijk vanuit dat ze met haar kleinzoon aan het chatten was met het oog op de aanstaande Thanksgiving.

Nadat Jamal een foto van zichzelf terug stuurde zou hij er wel aan toevoegen of de uitnodiging nog van kracht was en de tafel ook voor hem was gedekt. Wanda reageerde daarop op de leukst mogelijke manier: ze zei dat hij welkom was, omdat “dat nou eenmaal is wat oma’s doen; iedereen te eten geven”.

Nadat Jamal een screenshot op Twitter deelde, ging het verhaal viraal. Maar dat is niet alles! Sinds 2016 vieren ze namelijk elk jaar Thanksgiving met elkaar.

Deze vriendschap heeft dan ook veel mensen geraakt. Wanda’s partner Lonnie is in april 2020 aan corona overleden helaas, maar Wanda, Jamal, zijn vriendin en Wanda’s familie zullen ook dit jaar weer samen aan de tafel zitten tijdens Thanksgiving.

Wij hopen dat ze deze traditie nog vele jaren voort mogen zetten. Deel jij die gedachte? Laat het weten via een reactie.