Ondanks coronadrukte wordt de laatste wens van de terminale Jos vervuld…

 - Algemeen, Mensen

Het coronavirus heeft de hele wereld ontwricht en dat geldt in het bijzonder voor de zorg. Toch blijven de vrijwilligers van Stichting Ambulance Wens zich onvermoeibaar inzetten om de laatste wensen van terminaal zieken te vervullen. Logischerwijs is vanwege de coronacrisis niet alles mogelijk, maar ze hebben voor Jos toch hun best gedaan om zijn laatste wens in vervulling te laten gaan. Terwijl sommige mensen nog één keer de kust willen bezoeken of een sportwedstrijd willen meemaken, krijgt Jos de kans om het bos rond de Beekse Bergen in te trekken. Daarover zegt de dochter van Jos, Carlijn, het volgende:  

“Het is heel mooi dat mensen zich toch zo blijven inzetten voor hun medemensen om hun laatste wens in vervulling te laten gaan.”

En daar zijn we met volledig mee eens. In de video hieronder zien we hoe Jos z’n laatste wens in vervulling gaat. We wensen Jos, Carlijn en alle familie en vrienden veel sterkte toe…

Toch willen we ook nogmaals onderstrepen dat de mensen in de zorg gewoon toppers zijn. Mee eens? Laat het dan weten via een reactie op dit bericht.