Oude man in ziekenhuis die niet meer wil eten, wordt herenigd met zijn hond

Je schoonvader in het ziekenhuis opzoeken is nooit prettig, al wordt het in het onderstaande geval wel heel schrijnend. Voor een Amerikaanse schoondochter is dat reden om de hond mee te nemen om zo de boel wat op te vrolijken. En dat lukt.

Zo zegt de vrouw het volgende over de bijzondere hereniging tussen haar schoonvader en z’n hond:

“Mijn schoonvader lag weken in het ziekenhuis met een longontsteking en werd overgebracht naar een andere kliniek. Hij at niet en was depressief. Ik vroeg of ik Pepper (zijn hond die hij 6 jaar geleden uit het asiel had geadopteerd) mocht meenemen. En dat mocht. In deze video zie je de reünie. M’n schoonvader werd meteen vrolijk en begon ook meteen te eten. Sindsdien nemen we Pepper elke dag mee. We hopen nu dat hij over een maand weer definitief herenigd kan worden met Pepper. Ondertussen brengt Pepper de dag bij ons door, maar slaapt hij ‘s nachts in het bed van mijn schoonvader in het revalidatieziekenhuis. Hij is meestal 24 uur per dag bij deze hond, dus het was erg zwaar voor hen beiden om in het ziekenhuis te zijn. Godzijdank zijn in deze kliniek honden toegestaan. Deze video is gemaakt in Decatur, Texas.”

De video dateert van juli waardoor wij hopen dat Pepper en z’n baasje inmiddels zijn herenigd. Ook vinden wij het geweldig van het ziekenhuis. Mee eens? Laat het weten.