Politie uit Zeewolde is verbijsterd over gedrag automobilisten na zwaar verkeersongeluk

Het is in de buurt van Zeewolde dat er onlangs een ernstig ongeluk plaatsvond. En met ernstig bedoelen we dat er mensen zijn om hun leven vechten. Getuigen zagen dan ook dat een auto op de andere weghelft terecht kwam en daarbij frontaal op een vrachtwagen botste. Twee andere auto’s kwamen ook in botsing.

De bestuurder zou worden bevrijd uit de auto om daarna zwaargewond naar het ziekenhuis te worden gebracht. De autoweg moest daardoor worden afgesloten tussen 16:30 en 22:00. En dat zorgde in de tussentijd voor veel onbegrip bij andere weggebruikers. Want, oh jee, ze zouden daar deze ongemakken iets later thuiskomen. Sommige mensen zat dat blijkbaar zo hoog dat ze hun middelvinger zouden opsteken naar de toegesnelde hulpverleners.

De Politie Zeewolde ergerde zich daar uitermate aan en plaatste daarom een toepasselijk bericht op Facebook. ““Er zat iemand bekneld in zijn voertuig die aan het vechten was voor zijn leven.” Het gebrek aan begrip van de kant van de weggebruikers is dan ook pijnlijk. Zo schrijft de politie “Weliswaar met een omweg, maar u bent tenminste nog wél onderweg naar huis”.

En daarmee lijkt ons alles gezegd. Terwijl een man vecht voor zijn leven, denken sommige automobilisten alleen aan hun eigen ongemak. Wat zou jij tegen deze mensen willen zeggen? Laat het ons weten door te reageren op dit bericht.