Hij vertelt na zijn magische optreden zijn trieste levensverhaal… en raakt het hele publiek

 - Mensen

Tijdens dit bijzondere optreden maken we kennis met de Amerikaanse zanger Jaycob Curlee. Jaycob was nog maar 5 jaar oud toen de kinderbescherming bij hem op bezoek kwam. Hij werd vanwege de schrijnende thuissituatie weggenomen bij zijn biologische ouders. Zijn ouders gebruikten namelijk vaak drugs en kwamen zelfs in de gevangenis terecht.

Zijn ouders besloten vervolgens om al het contact te verbreken. En hoewel zijn vader en moeder hem slecht hadden behandelde, miste hij hen natuurlijk toch. Toen Jaycob en zijn zusje werden voorzien van pleegzorg, begon hij zijn verdriet steeds meer te uiten door muziek te maken.

Maar op een moment veranderde zijn leven compleet. Na een lange tijd van onbegrip over het gevoel waarom niemand van hem en zijn zusje kon houden, ontmoetten Jaycob en zijn zus dan eindelijk hun adoptieouders. Ouders die wél goed voor hem en zijn zusje zorgden.

De zware periodes die Jaycob heeft gekend maakten hem sterker en zorgden voor inspiratie. Inmiddels probeert hij zijn dromen waar te maken door muziek te maken. Met deze baggage op zak zorgde Jaycob voor een prachtige auditie!

Was jij ook zo onder de indruk van zijn verhaal? Deel dan het filmpje met jouw vrienden.