De rol van stiefmoeder: vader heeft nieuwe vriendin. Dan schrijft zijn ex-vrouw een prachtige brief..

 - Algemeen, Kinderen, Mensen

Het is vaak niet makkelijk voor een kind om op te groeien in twee gezinnen. Vaak komen deze kinderen terecht in een achtbaan van emoties, waarin ze zich continu tussen twee vuren bevinden. Het verhaal van Brittney Johnson, Charles Swarzentruber en hun dochter Payton toont dat het ook anders kan. Brittney en Charles besloten beide hun eigen weg te gaan nadat hun relatie stuk ging en Charles heeft inmiddels een nieuwe vriendin, Kayla.

De vier tonen samen aan dat het kind niet altijd een slachtoffer hoeft te zijn van de situatie. Brittney heeft er daarom voor gekozen om Kayla te bedanken via een prachtige brief:

Aan alle moeders die kwaad worden als een andere vrouw je kind als haar eigen behandelt: waarom? Is dat niet precies wat je wilt?

Ik heb zelf gebeden voor een vrouw als deze voor als mijn ex een nieuwe vriendin zou krijgen en mijn dochter in twee huizen zou opgroeien. Kayla is een geschenk uit de hemel en ze doet zo veel meer dan ik had kunnen hopen. Ze is onlangs begonnen aan een opleiding als verpleegster en mijn dochter Payton was hierdoor gefascineerd. Dus bestelde Kayla maar een mini outfit als verpleegster voor mijn dochter zodat ze bij elkaar passen.

stiefmoeder-dochertje

Laat me je vertellen; ik voed mijn dochter als een sterke, slimme en lieve meid. En ik wil niets meer voor haar dan dat ze omringd wordt door rolmodellen. Bedankt Kayla dat je Payton laat zien hoe ze haar dromen kan achtervolgen, en hoe hard je hiervoor moet werken. Bedankt dat je nog steeds de tijd neemt om met haar te fietsen en samen met haar macaroni met kaas maakt, zelfs in één van de meest stressvolle momenten van je leven. Je bent een echte rolmodel en een geweldige bonus-mama en we zijn zo trots op jou!

moeder-dochtertje1

Als je co-ouder bent en je ziet dat jouw kind zo goed wordt behandeld, waarom brengt dat geen glimlach op je gezicht? Je wil toch gewoon het beste voor je kind? Payton heeft nu meer mensen die van haar houden, wat kan een moeder nog meer voor haar kind willen wensen?

Het is niet altijd even vanzelfsprekend, maar ik ben hier heel blij mee.

Ben jij het roerend eens met de bovenstaande woorden? Laat het ons dan weten via een reactie op Facebook. En deel ook de video met jouw vrienden en familie.