Zij geeft haar stiefvader een cadeau… als hij ziet wat het is kan hij zijn tranen niet bedwingen

 - Mensen

De Amerikaanse Misty Nicole Knight groeit op met een man in haar leven. Hij is niet haar biologische vader, maar vervult wel de rol van vader. Het gaat om haar stiefvader, Ryan Farrell, van wie ze houdt alsof het haar biologische vader is. In het filmpje hieronder wordt Ryan’s verjaardag gevierd. Misty geeft haar verjaardagscadeau aan Ryan, dat bestaat uit een cadeau en een brief. Ze vraagt ​​Ryan om de brief voor te lezen. Hij vreest dat hij moet huilen, maar het lukt hem toch om de brief voor te lezen:

“Ik wil dat je weet dat je de meest geweldige man bent die ik ooit heb ontmoet. Je hebt mij opgevoed. Je bond mijn haar omhoog in een knotje, je zag dat ik mijn handtekening heb vervalste in groep 5. Je nam me mee naar mijn eerste rock concert…

We hebben af en toe een woordenwisseling gehad, maar dat hoort er eenmaal bij. Ik kan mijn leven niet zonder jou voorstellen. Ik ben zo dankbaar dat ik de mogelijkheid heb gekregen om jou mijn vader te noemen.”

Misty staat te popelen op het moment dat Ryan zijn ‘echte’ cadeau opent. Langzaam maar zeker ziet Ryan wat er nog meer in het pakket zit… Als hij dan achter de daadwerkelijke inhoud komt, breekt hij in huilen uit.

Vind jij dit ook een prachtig gebaar van Misty? Deel het filmpje dan met jouw vrienden.

https://youtu.be/VSIjvF7-UIE