Storm van kritiek op ouders die hun baby van 6 maanden oud laten waterskiën

 - Kinderen

Hij lijkt zich opperbest te vermaken: baby Rich van 6 maanden. En als je op jonge leeftijd al je levenspassie kunt ontdekken, waarom ook niet, moet de vader van Rich hebben gedacht. Toch hebben kinderartsen een hoop kritiek op een Amerikaans stel dat hun baby op een zelfgemaakt board lieten waterskiën. De beelden van Rich, die al lachend door het water vaart, gaan momenteel de hele wereld over. Experts zeggen echter dat baby’s dit soort activiteiten helemaal niet moeten uitvoeren.

Swipe om het tweede filmpje te zien:

 

Voir cette publication sur Instagram

 

6 months 4 days! Take one look at this kid and tell me he isn’t having the time of his life! Such a little stud! #worldrecord @richcaseyhumpherys

Une publication partagée par Casey Humpherys (@caseyhumpherys) le

Swipe om het tweede filmpje te zien

De vereniging van Amerikaanse kinderartsen geeft namelijk aan dat baby’s en peuters binnen een paar seconden al kunnen verdrinken, omdat ze hun spieren niet goed onder controle hebben. Daarnaast hebben jonge kids ook een zwakke nek en hier nauwelijks controle over. Maar er zijn een hoop mensen die de ouders van Rich juist prijzen omdat ze het ventje juist op zo’n avontuurlijke manier opvoeden. Ook geven ze aan deze actie van tevoren al met de arts te hebben besproken die zijn goedkeuring gaf voor het waterskiën.

Wat vind jij? Snap jij de ophef? Of moeten ze gewoon doen wat ze leuk vinden. Laat het ons weten via een reactie.