Terminale tiener uit Drenthe ziet laatste wens in vervulling gaan in de Zwitserse Alpen

 - Algemeen, Mensen

Stichting Ambulance Wens doet heeft die naam niet voor niets. Dankzij deze stichting gaat namelijk de wens in vervulling van mensen die terminaal ziek zijn.

En daarbij schromen ze er niet voor om net extra moeite te doen. Een recent voorbeeld daarvan is de wens van een 19-jarige jongen uit het Drentse Assen. Hij wilde nog een keertje uitkijken over de Zwitserse Alpen.

Dat betekende dus dat ze naar Zwitserland af moesten rijden en dat is nogal een onderneming met een tiener die een speciale behandeling nodig heeft. Op de hartverscheurende afbeelding, die tegelijkertijd triest en mooi is, zien we hoe hij vanaf z’n brancard uitkijkt over de met sneeuw bedekte bergen. Het Dagblad van het Noorden meldt over de tiener dat hij aan kanker lijdt en uitzaaiingen over zijn hele lichaam heeft.

Tijdens het bezoekje aan Zwitserland maakte de jongen ook een helikoptervlucht over de bergen heen. Wij wensen de familie en de jongen zelf een hoop moed en sterkte toe en vinden het schitterend wat de stichting voor hem heeft gedaan.

Wat zou jij graag willen zeggen tegen alle betrokkenen? Laat het ons weten door te reageren op dit bericht.