Vermist 3-jarig jochie wordt na 4 dagen levend gevonden in het bos!

Vier dagen lang als 3-jarig jongetje overleven in de Australische bush bush. Het is als een filmscène uit een avonturenfilm, maar het overkomt de kleine Anthony “AJ” Elfalak.

Maar liefst 100 agenten en vrijwilligers zouden naar het ventje op zoek gaan en dat zou uiteindelijk met succes zijn. Een politiehelikopter spot de jongen ineens en daardoor kan hij worden herenigd met zijn familie. En dat zorgt voor enorme opluchting bij alle betrokkenen.

Want let wel: AJ heeft dus een paar nachten zielsalleen moeten doorbrengen in het donker, zonder dat hij wist wat hem overkwam. Dat is wel heel confronterend om te weten.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NOS (@nos)

De vermissing vond plaats in de deelstaat New South Wales en zijn familie vreesde voor het ergste. AJ is namelijk autistisch en kan niet praten. Uiteindelijk zou de jongen op slechts 500 meter van zijn huis worden gevonden. Het gaat gelukkig goed met de peuter die alleen wat kleine schaafwonden heeft. Volgens zijn vader is het allemaal “een wonder”…

In de video is ook hij aan het woord. Wat zijn jouw gedachten bij het zien van de beelden? Laat het weten via een reactie op dit bericht.