Voetballer en ‘droeftoeter’ Memphis haalt woede op z’n hals door foto met leeuwenwelp

 - Algemeen, Mensen

Net als iedereen zitten voetballers in quarantaine en dus ontkomt sterspeler Memphis Depay er ook niet aan. De aanvaller van Olympische Lyon en het Nederlandse Elftal geeft daarom via Instagram regelmatig een kijkje hoe hij de quarantainetijd beleeft.

En daarmee heeft hij een hoop woede op z’n hals gehaald. De 26-jarige voetballer plaatste namelijk een foto met een leeuwenwelpje en dat had ‘ie beter niet kunnen doen. Vanuit heel de wereld komen er verontwaardigde reacties en ook Gordon en schaatser Kjeld Nuis houden zich niet stil.

 

Voir cette publication sur Instagram

 

MEMPHIS X MEMPHIS

Une publication partagée par Memphis Depay (@memphisdepay) le

Olympisch kampioen Kjeld Nuis keurt de foto af met een duimpje naar beneden en Gordon vindt deze foto ook “So not Done”. Andere mensen noemen Memphis een “Droeftoeter” en schrijven: “Animals In captivity aren’t cool bro”. Niet alleen in Nederland valt de foto dus slecht, maar in heel de wereld uiten mensen hun onvrede op de publicatie. En daarmee hopen we eigenlijk dat Depay nu de ernst van deze toch wel oliedomme daad inziet.

Willen we wel even van je weten welke gevoelens deze foto bij jou oproepen? Laat je het weten via een reactie op dit bericht?