Vrouw beklimt de muren van een ziekenhuis om een ​​familielid met corona te zien..

 - Mensen

Het begon allemaal toen een vrouw uit de Argentijnse stad Buenos Aires werd verboden om een ​​patiënt met het coronavirus in het ziekenhuis te bezoeken. Dit heeft uiteraard alles te maken met de coronarichtlijnen die voorschrijven dat mensen geen bezoek mogen ontvangen om zo geen anderen te besmetten. Begrijpelijk zul je denken. Nou, niet helemaal. Althans, niet voor de mensen hieronder. Die moesten en zouden de patiënt in kwestie namelijk te zien krijgen. 

In plaats van het ziekenhuis Hospital Muñiz te verlaten, probeerde de vrouw namelijk toch binnen te komen met een wel heel risicovolle manoeuvre: ze wilde door een raam op de eerste verdieping naar binnen klimmen. Maar toen ze aan een richel hing, zag een verpleegster haar gelukkig en waarschuwde ze de politie. Overigens was het raam was van binnen gesloten. Een getuige filmde de ongehoorde scène met zijn mobiele telefoon.

Politiebronnen meldden dat de vrouw is beboet wegens schending van sociaal, preventief en verplicht isolement.

En wat sommige mensen betreft mag deze vrouw wel helemaal in lockdown. Wat is jouw mening bij het zien van deze beelden? Laat het weten via een reactie op dit bericht.