Zij werd gepest vanwege haar overgewicht… daarom besloot ze al haar obstakels te overwinnen!

 - Mensen

Laat je inspireren door de dapperheid van Tracy. Tracy werd haar hele leven gepest vanwege haar overgewicht. Toen ze een klein meisje was begon het pesten al. Klasgenootjes zeiden nare dingen en roddelden voortdurend over haar. Artsen vertelden haar dat ze iets aan haar overgewicht moest doen, maar Tracy koos ervoor om dit te blijven ontkennen. Ze zag eten als een uitweg en deed zich vrolijk voor – alsof er niets aan de hand was. Maar diep van binnen voelde Tracy zich ellendig en een mislukkeling.

De ommekeer vond plaats toen Tracy bijna 160 kilo woog en het risico op kanker, hart- en vaatziekten en diabetes aanzienlijk toenam. Ze wilde en moest haar levensstijl veranderen. Ze begaf zich echter op een punt dat de meeste mensen als uitzichtloos zouden zien. Veel mensen zouden hebben opgegeven, maar Tracy niet.. Voor Tracy was het een nieuw begin. Ze schakelde professioneel hulp in om haar bij te staan tijdens een enorme uitdaging: afslanken. In de video zie je het resultaat van een jaar keihard werken – zonder gebruik te hebben gemaakt van dieet middelen of chirurgie. Haar transformatie is adembenemend en geldt als een inspiratie voor iedereen.

Vind jij Tracy’s verhaal ook zo inspirerend? Deel dan de video op Facebook. Tracy is namelijk het levende bewijs dat niets onmogelijk is.