Wanneer je vergeet dat je in een vliegtuig zit

 - Mensen

Je zult maar in een vliegtuig zitten en naast iemand zitten die een sigaret opsteekt. Het lijkt vandaag de dag haast onwerkelijk, maar voor een stomverbaasde passagier bleek het toch echt de realiteit. De vrouw besloot het moment te filmen en schreef er het volgende over.

“Ik stapte om 8:30 uur in voor een vlucht naar Minneapolis (Verenigde Staten). Toen ik plaats wilde nemen op mijn plek, zag ik dat deze waarschijnlijk dronken man op mijn stoel zat en ik haalde diep adem. De deuren gingen dicht en tot mijn opluchting zag hij dat er iets verderop een plekje vrij was, waarna de man daar plaats nam. Gedurende de vlucht hoorde ik hem luide uitbarstingen maken. Tot mijn stomme verbazing zag ik ook nog dat hij een aansteker pakte en een sigaret opstak. Ik pakte daarom mijn telefoon en begon te filmen. De man die dichtbij ons zat, begon zich onwennig te voelen en riep de steward erbij. Die maakte de sigaret uit en pakte zijn instapkaart. De geschrokken man veroorzaakte geen andere problemen, maar toen wij landden, werd hij meegenomen door de luchthavenpolitie.

Wat vond jij van de beelden? En heb jij zelf zoiets meegemaakt? Deel gerust al jouw verhalen met ons door op dit bericht te reageren.