Dit meisje begint te spelen op haar harp en binnen enkele seconden is het publiek totaal verbijsterd

 - Kinderen

Er gebeurt zoveel naars in de wereld, maar gelukkig zijn er ook nog meer dan genoeg mooie dingen te zien en te horen. Zo ook deze prachtige uitvoering van The Fountain van Alisa Sadikova. Ze is pas 9 (!) jaar oud en een waar wonderkind.

Op 12 december 2012 speelde ze tijdens het XIII International Winter Festival in St. Petersburg, Rusland, een stuk dat alleen maar omschreven kan worden als meesterlijk. Van jongs af aan wordt Alisa geprezen om haar uitzonderlijke muzikale talent. Op driejarige leeftijd was het al duidelijk dat ze beter was dan de gemiddelde harpspeler in diens jonge jaren. Olga Shevelevich, haar muzieklerares, vertelde dat toen ze Alisa voor het eerst hoorde spelen, de zaal met stomheid geslagen was. “En ik ben nog steeds met stomheid geslagen als ik haar op de harp hoor spelen. Alleen een genie kan doen wat zij doet.” aldus Shevelevich.

Hieronder zie je het geweldige optreden van Alisa. Als je net zo onder de indruk bent van deze jonge harpiste vergeet de video dan vooral niet te delen met je vrienden op Facebook!

https://youtu.be/S1-LCnGojnw