Zij stopte dit in haar citroensap en haar migraine verdween als sneeuw voor de zon

 - Algemeen

1 op de 10 mensen kampt met migraine klachten. Vervelende klachten die structureel aanhouden en waar velen maar niet van af kunnen komen. Doorgaans worden medicijnen gebruikt om de klachten toch enigszins te kunnen verminderen. Begrijpelijk, maar wel met de nodige bijwerkingen. Gelukkig heeft de bedenker van het onderstaande filmpje een natuurlijke en goedkope oplossing, die voor veel mensen goed blijkt te werken.

Wat heb je nodig?

  • Een glas water.
  • Een geperste citroen.
  • Een theelepel Himalayazout. Hierin zitten 84 belangrijke mineralen. Ook is Himalayazout vele malen gezonder dan keukenzout.

De combinatie van waardevolle mineralen van het zout, het hydraterende water en het citroenzuur hebben als effect dat de gifstoffen verdwijnen. Als extra tip geven we je alvast om in de uren na consumptie een paar extra glazen water te drinken. Bekijk het filmpje snel hieronder en zie hoe hopelijk ook jij een einde maakt aan aanhoudende migraine.

Heeft deze tip jou ook geholpen? Deel de video dan met jouw vrienden en familie en help anderen van hun migraine klachten af.