Zij zien dat deze straathond ernstig gewond is aan zijn poot… maar let op hoe hij wordt geholpen!

 - Dieren, Honden

De Roemeense organisatie ‘Howl Of A Dog’ zet zich in voor het welzijn van dieren en doet dat op een toegewijde en hartverwarmende manier. Als ze op een afgelegen industriegebied een eenzame straathond aantreffen, zien ze dat hij voortdurend zijn poten aan het likken is. Als ze de hond vervolgens naderen zien ze dat er overal plasjes bloed liggen… Ze komen erachter dat zijn poot verwond is, net als de tong van het arme dier. Er zit een diepe snee in zijn tong, die waarschijnlijk is veroorzaakt door een combinatie van het likken van de wond en het contact met scherpe voorwerpen zoals glas en vuilnis.. De hond moet geholpen worden, voordat de infecties hem fataal worden! Gelukkig werkt het beestje al snel mee en springt hij meteen achterin de auto.

Eindelijk is hij veilig

Eenmaal in het opvanghuis krijgt hij naast de benodigde verzorging ook een nieuwe naam: Amigo! Een toepasselijke naam voor dit vriendelijke beestje. Amigo herstelt snel en groeit uit tot een prachtige, speelse hond. Eindelijk is hij in goede handen, eindelijk is hij veilig. Hij houdt ervan om te wandelen en te spelen met zijn nieuwe vriendjes die hij in het opvangcentrum ontmoet. De prachtige viervoeter lijkt weer helemaal gelukkig, maar er is nog één ding dat hem ontbreekt: een nieuw huis..

Op zoek naar een nieuw onderkomen

Howl Of A Dog en Amigo zijn momenteel op zoek naar een adoptiegezin dat hem een veilig en liefdevol onderkomen kan bieden en vraagt jouw hulp.. Want dat heeft hij nu toch wel een keer verdiend, na zo’n lange tijd in zijn eentje op straat te hebben gezwerfd! In het filmpje zie je daarom hoe de reddingsactie is verlopen en kom je meer te weten over het adoptieproces. Wil je jouw steentje bijdragen? Ga dan naar zijn Facebook pagina of kom meer te weten over zijn adoptieprocedure.

Zullen we er samen voor zorgen dat Amigo eindelijk een plekje krijgt die hij ‘thuis’ mag noemen? Vraag aandacht voor Amigo en deel het filmpje met al jouw vrienden en familie.