Zwerfhond rent achter auto aan als een ultieme schreeuw om hulp…

 - Dieren, Honden, Mensen

In Latijns-Amerika leven een hoop zwerfhonden op straat, maar gelukkig is er ook steeds meer bewustzijn dat deze dieren dit lot niet verdienen. En een wel heel emotioneel voorbeeld daarvan zien we in de video hieronder. We zijn in El Salvador waar een gezin wegrijdt bij een plek als ze zien dat ze worden achtervolgd door een hond. Die rent achter de auto aan en huilt als ze wegrijden. Voor het gezin vormt dit gehuil reden om de auto te stoppen en te kijken wat er aan de hand is. Ze zijn geraakt door de gebeurtenis, want de achtervolging en het gehuil heeft ongeveer een kilometer aangehouden en ze kunnen het niet over hun hart krijgen om door te rijden. Voor het gezin is met het stoppen voor de hond ook meteen een beslissing genomen: zo zeggen ze: “Kom maar, we nemen je mee naar je nieuwe thuis. 

En de hashtags die in het Spaans bij de video zijn gezet, zijn ook al veelbetekenend. Zo staat er vertaald in het Nederlands bij “Wij houden nu al van hem”, “Nieuwe familie”, “Adoptie”, en “Hij heeft ons uitgekozen”. We kunnen niet anders zeggen: deze familie heeft het hart op de juiste plaats.

@inefable92Video sin edición 😍 lloraba por qué lo subiéramos 🥺🙏🏼 ##noseligio ##adopcion ##chalatenango ##nuevafamilia ##yaloamamos

♬ sonido original – inefable92

Ben je het daarmee eens? Laat het weten via een reactie op dit bericht.