Zij vinden een in de steek gelaten puppy van 6 maanden. Wat de pup dan doet is hartverwarmend!

 - Honden

Deze schattige pup van ongeveer 6 maanden oud werd door de medewerkers van de Roemeense dierenorganisatie ‘Howl of a Dog’ zwervend langs een drukke weg gevonden. Terwijl ze het beestje naderen, maakte het hondje een gebaar waaruit bleek dat hij wanhopig op zoek was naar hulp en zorg. En gelukkig kwam dat er. De puppy werd meegenomen naar het opvangcentrum de organisatie en ontwikkelde zich snel al tot een speelse en lieve hond. Naast een veilige plek kon het diertje daarbij ook rekenen op de benodigde zorg en medicatie. Het op straat zwerven was daarmee gelukkig voorbij, want elke dag dat een dier op straat moet leven is er één teveel.

Maar het mooiste was dat dit eens zo eenzame hondje zonder naam, inmiddels wel een naam én onderdak heeft gekregen. Howl of a Dog plaatste onlangs namelijk een update dat Fram inmiddels een warm thuis heeft gevonden in Engeland! Zo zie je maar hoe de kracht van het internet ervoor heeft gezorgd dat een Roemeense straathond in Engeland terecht komt! Wat ons betreft verdient deze organisatie dan ook naast alle lof ook volop aandacht!

Ben jij ook voorstander van het adopteren van honden? Deel jouw mening dan met ons door te reageren op Facebook. Deel ook het filmpje zodat het werk van ‘Howl of a Dog’ niet voor niets is!