5-jarige jongen haalt €500.000 op voor ziekenhuis dat zijn leven heeft gered

 - Algemeen, Kinderen

Toen hij nog maar een baby was, liep Tony vreselijke verwondingen op waardoor zijn benen moesten worden geamputeerd. De kleine Tony Hudgell loopt nu elke dag net even iets langer dankzij de prothese benen die voor hem zijn gemaakt. Dat doet hij de laatste tijd overigens wel heel letterlijk, hij heeft namelijk als doel om 10 kilometer te lopen en dat terwijl hij pas onlangs tijdens de lockdown heeft leren lopen. De uitdaging gaat hij aan om geld op te halen voor het  Evelina London Children ’s Hospital dat zijn leven heeft gered. Hij wil nu daarom iets terugdoen voor het ziekenhuis en met succes: inmiddels is er al meer dan een half miljoen euro opgehaald. 

Tony’s inspiratiebron? Tom Moore. Deze 100-jarige man zou een miljoenenbedrag ophalen voor de Britse zorg door rondjes te lopen met zijn looprek. Moet je ook even zien. 

Wij vinden zowel Tony als Tom echte toppers en hopen dat zij een inspiratiebron mogen zijn voor veel mensen. Wat zou jij tegen ze willen zeggen? Laat het weten via een reactie.