Buren zijn het oneens over een boom over een gezamenlijke oprit..

 - Algemeen

Burenruzies kunnen door allerlei redenen ontstaan, maar een aantal buren uit het Britse Sheffield maken het wel heel dramatisch om een opvallende reden. Want er staat een boom op de oprit van beide huizen en hoewel die er prachtig uitziet, zorgt dat wel voor een conflict.

Graham en Irene Lee zijn allebei rond de 70 jaar en hebben een 25-jarige spar gehalveerd. De reden? Er zouden vogels inzitten die teveel lawaai maakten en vogelpoep achterlieten. De 56-jarige Bharat Mistry vond dat echter geen reden om de boom weg te halen..

Die mening heeft hij onder meer omdat de boom er al 25 jaar staat en op een schitterende manier is gesnoeid in de vorm van een bal. Althans, een halve bal inmiddels dus. Graham en Irene zouden namelijk de helft van de boom laten verwijderen. Bharat is verbijsterd en heeft de buren zelfs gesmeekt om het niet te doen. Helaas kon de actie niet worden tegengehouden omdat Graham en Irene wel in hun recht stonden.

Inmiddels hebben de buren geen contact meer ..

Wat zijn jouw gedachten bij het zien van dit verhaal? Laat het weten via een reactie op dit bericht. Houd ook onze site in de gaten voor onze dagelijkse updates.