De dokters staan op het punt de beademing uit te zetten. Wat deze comapatiënt dan doet is schokkend!

 - Algemeen, Mensen

In het leven van de Engelse Sam Hemming lijkt niets aan de hand te zijn. Ze is keurig afgestudeerd aan haar studie rechten en maakt zich op voor haar professionele carrière. Maar dan gebeurt er iets dat haar leven voorgoed zou veranderen. Ze krijgt een zwaar auto-ongeluk en moet per helikopter naar een plaatselijk ziekenhuis worden gebracht. Urenlang ligt ze onder het mes, waarna ze in een kunstmatige coma wordt gehouden.

Volgens de doktoren zou het echter onmogelijk zijn dat Sam zich zou herstellen. Ze vragen haar ouders daarom om te overwegen om de beademing uit te zetten. Zo hoeft hun dochter niet meer te lijden. Het is een noodlottige beslissing, maar volgens het ziekenhuis wel het beste voor Sam. Maar de artsen hadden het gelukkig bij het verkeerde eind.

Vlak voordat de medici de beademingsapparatuur uit willen zetten, krijgen de ouders de grootste schok van hun leven – hun dochter beweegt ineens met haar grote teen. Vanaf dit moment gaat het alleen maar bergopwaarts. Na het aanbrengen van een tracheotomie – een buisje in de luchtpijp – kan Sam zelfs weer op eigen kracht ademen. Het gaat zelfs zo voorspoedig dat ze zich nu al thuis bevindt en werkt aan haar herstel. De wonderen zijn de wereld dus echt nog niet uit.

Vond jij dit verhaal ook zo bijzonder? Deel deze opmerkelijke video dan met jouw vrienden.