Miljoenen met bedreigde schildpadden grijpen hun kans en rennen naar de zee

 - Dieren

Er wordt natuurlijk een hoop geklaagd over de gevolgen van het coronavirus, maar wilde dieren zul je in ieder geval niet horen zeuren over dat de mensen in hun huizen zijn opgesloten. Dat geldt ook voor India. Nu de mensen daar door het coronavirus wegblijven van de stranden, genieten alle wilde dieren daar volop van alle ruimte. Zo grijpen deze (met uitsterven bedreigde) warana-schildpadden met miljoenen tegelijk hun welverdiende kans. Eindelijk kunnen de beestjes ongestoord hun weg maken naar de zee, zonder daarbij gestoord te worden door mensen die ze in de weg zitten. En dat zorgt voor hele mooie beelden:

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Nu de Indiërs door corona wegblijven van de stranden, grijpen deze met uitsterven bedreigde warana-schildpadden hun kans. Met miljoenen kruipen de baby-schildpadden de zee in, volgens natuurbeschermers veel meer dan normaal. #India #Odisha #schildpad #strand #zee #corona #warana

Une publication partagée par NOS (@nos) le

Ook zo genoten van dit filmpje? Bekijk dan vooral ook even hoe flamingo’s in India eveneens van alle ruimte profiteren. Het is de dieren enorm gegund. Vind jij ook niet?