Moeder van baby met hartafwijking behoort tot risicogroep en kan de deur niet openen

 - Algemeen, Mensen

De 8 maanden oude zoon van Raquel en Derek Pearson, Lucas, heeft een aangeboren hartafwijking, waardoor hij een hoog risico loopt op COVID-19. Ze doen er dus alles aan om de risico’s op blootstelling aan het virus te minimaliseren, wat ook betekent dat ze zoveel mogelijk producten voor hun zoontje online bestellen. Maar daar hoort uiteraard wel het moment van bezorging bij waarbij contact met de bezorger moeten worden vermeden. Voor Raquel is dat reden om een bedankbriefje achter te laten met daarop de volgende tekst:

“We hebben een baby met medische behoeften en online bezorgingen zijn essentieel voor zijn gezondheid. Mensen zoals jij helpen onze zoon in leven te houden”.

De reactie van bezorgster Monica Salinas op het briefje is kort, maar heel erg indrukwekkend. De vrouw doet een schietgebedje, slaat een kruisje, en vertrekt daarna.

Het filmpje dat werd opgenomen met de camera duurt maar een paar seconden, maar is enorm betekenisvol voor Raquel en Derek Pearson. Wij wensen Raquel en Derek veel sterkte en kracht toe en vinden Monica een echte topper.

Ben je het daarmee eens? Laat het dan weten via een reactie.