Serveerster geeft man met downsyndroom iets waar hij dolblij van wordt..

 - Mensen

Dwayne Roach en Regina Thomason zijn broer en zus en zitten samen in een restaurant als de serveerster opmerkt dat Dwayne de hele tijd naar haar naambordje staart.

Dwayne heeft het Syndroom van Down en heeft volgens zijn zus een fascinatie voor naamplaatjes en badges. Dat wordt ook verteld aan serveerster Millie. Als wordt gevraagd hoe Dwayne heet, stelt hij zich echter voor als Captain America.

Terwijl elke andere serveerster verder zou gaan met haar werkzaamheden, besluit Millie iets schitterends te doen met hetgeen wat ze zojuist heeft gehoord. Want even later komt de attente serveerster namelijk terug naar hun tafel om Dwayne wat te overhandigen. Het gaat om een eigen naamplaatje met daarop de naam Captain America.

Regina nam vervolgens een foto toen Millie het naamplaatje op Dwayne’s shirt bevestigde en publiceerde de afbeelding op haar Facebookpagina. Daarbij schreef Regina “Je hebt zijn dag gemaakt!΅. De reacties op social media? Lovend. Want mensen over de hele wereld kunnen wel begrijpen waarom Dwayne zo blij is.

Geldt dat ook voor jou? Laat het ons dan weten door te reageren op dit bericht.