Zij vindt een stervende hond… en komt even later tot een schokkende ontdekking

Andi Davis is aan het wandelen in het Amerikaanse Phoenix als ze ineens een gewonde hond ziet liggen. Het lijkt er op dat het weerloze dier gebroken poten heeft.. In eerste instantie weet Andi dan ook niet wat ze moet doen. Maar als het arme beest langzaam zijn kop optilt en naar haar flesje water kijkt weet Andi dat ze hem moet helpen. En wel meteen. De pitbull heeft dorst en lijdt bovendien door de pijn.

Andi geeft de hond water, neemt hem in haar armen en draagt de zware hond eigenhandig van de berg af. Een uur later bereikt ze, volledig uitgeput, de onderkant van de berg waar haar man en dochter staan te wachten. De familie neemt de hond mee in hun auto en brengen hem naar de dierenarts, waar ze horen dat de poten van de hond niet gebroken zijn. In plaats daarvan krijgen ze een schokkende mededeling… De hond is beschoten!

Wonderbaarlijk genoeg overleeft de hond het toch. De familie Davis besloot, ondanks dat ze al drie honden hebben, deze bijzondere hond te adopteren. Ze noemen hem Elia en het gaat gelukkig een stuk beter met hem!

Wat een schokkend verhaal met gelukkig een goed einde! Deel de video als je ook zo opgelucht bent over de afloop.