Vrouw uit Heemstede valt van trap en moet naar ziekenhuis.. Dan helpt de politie met iets anders!

Je gunt het niemand van om de trap te vallen, maar toch overkwam het een vrouw uit Heemstede. Reden voor de politie en een ambulance om zich naar de vrouw te haasten.

Eenmaal ter plekke zouden de agenten er niet alleen voor zorgen dat de vrouw mee zou worden genomen naar het ziekenhuis, maar zouden ze de dame ook een handje helpen met iets anders: de was. Want hoewel dat misschien wel haar laatste zorg is, zal ze er toch blij mee zijn om te zien dat er netjes voor de was is gezorgd als ze weer thuis komt.

En dat is op zich natuurlijk een hartstikke mooi gebaar. Al is niet iedereen het daarover eens. Zo is het bijvoorbeeld niet bekend hoe het inmiddels met de vrouw gaat en stellen sommige Instagram-gebruikers dat het misschien een beter idee is om daar een bericht over te schrijven in plaats van goodwill proberen te kweken via social media.

Wat vind jij? Hebben die gebruikers daarmee een punt? Of is dit op zich gewoon netjes van de politie? Laat het ons vooral even weten via een reactie. We zijn namelijk reuze benieuwd!