Zo lief! Deze verlaten en eenzame hond krijgt haar eerste bad

 - Dieren, Honden

Onlangs vertelden we je al het verhaal van de eenzame hond Blossom, die helemaal alleen werd aangetroffen op een veranda. Als de goedwillende Erika de hond eten en drinken geeft en een foto maakt van het beestje, begint het balletje gelukkig te rollen. Want de dierenwelzijnsorganisatie Woof Pet Rescue wordt net als vele anderen geraakt door de hartverscheurende foto dat zich op sociale media heeft verspreid.

Blossom wordt opgevangen door de organisatie, maar in eerste instantie is het arme dier heel erg afstandelijk en zelfs bang voor mensen. Maar gelukkig krijgt de viervoeter langzaam maar zeker door dat deze mensen alleen maar goede bedoelingen hebben. En daar hoort ook een schoon bad bij.. Het levert vertederende beelden op, want eindelijk wordt het beestje schoongemaakt. En eindelijk lijkt de hond zich vredig te voelen.. Zie maar eens!

Gun jij deze hond ook het allerbeste? Laat het ons dan weten via een reactie op Facebook. Vergeet ook niet om de beelden te delen met jouw vrienden en familie.