Zo ziet ‘het mooiste meisje ter wereld’ eruit 16 jaar na haar iconische foto

Thylane Blondeau werd in 2005, toen ze nog maar vier jaar oud was, uitgeroepen tot het mooiste meisje ter wereld en de kans is groot dat ook jij haar foto wel eens voorbij hebt zien komen.

Op zich is dat al een prestatie op zich van Thylane, want er zullen niet veel kids zijn geweest van vier jaar oud wiens foto de hele wereld is overgegaan. Toen ze 17 jaar was, werd ze opnieuw gekozen tot de vrouw met het mooiste gezicht van de wereld, dus ze heeft haar schoonheid wel behouden. Inmiddels is Thylane alweer 20 jaar en uitgegroeid tot een prachtige vrouw.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Thylane 🦋 (@thylaneblondeau)

Thylane is de dochter van ex-voetballer Patrick Blondeau en ontwerpster Veronika Loubry, wat ervoor zou zorgen dat Thylane niet alleen mooi en atletisch zou worden, maar ook op natuurlijke wijze in de modewereld zou rollen. Ze poseert inmiddels voor grote modemerken en is ook regelmatig als catwalk model te zien.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Thylane 🦋 (@thylaneblondeau)

Verder is ze ambassadeur van grote merken zoals Chanel, Dolce & Gabbana, L’Oréal, en Lacoste. En heeft ze miljoenen volgers op Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Thylane 🦋 (@thylaneblondeau)

Wat vind jij van de foto’s nu je haar als volwassene zo ziet? Laat het weten via een reactie op dit bericht. En houd onze site in de gaten voor onze dagelijkse updates.