34-jarige man was dood verklaard. Dan krijgt iedereen een schok… op zijn begrafenis!

 - Mensen

De familie van de Indiase Eshwar Pavade kreeg een klap van jewelste toen de nog maar 34-jarige man het leven liet. De man uit het Indiase Mumbai begon zich onlangs steeds slechter te voelen en werd uiteindelijk opgenomen in de stad Solapur.

Zijn toestand verslechterde echter toen hij in coma raakte. De jongeman kwam zelfs te overlijden waarop op 12 juli zijn begrafenis werd gehouden. Maar opeens zwoer één van de aanwezigen op de begrafenis dat de borst van Eshwar bewoog toen hij de man omhelsde.

Niet veel later begonnen zijn ogen zich te openen, waardoor alle aanwezigen in shock verkeerden. Hij werd meteen naar het ziekenhuis gebracht aangezien de man zich nog steeds in kritieke toestand bevond. Gelukkig zijn de artsen nu een stuk optimistischer en zeggen dat hij langzaam maar zeker aan het herstellen is.

Naast dit goede nieuws levert dit natuurlijk ook een wat beklemmende gedachte op. Want het had niet veel gescheeld of Eshwar was levend begraven.. En alleen die gedachte bezorgt ons het angstzweet.

Wat zijn jouw gedachten bij het lezen van dit bericht? Laat het ons weten door te reageren op dit bericht.